NOMAΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Ν.Πιερίας | Διεύθυνση: Πλατεία Δημαρχείου | Τηλ: 2351 401520 | http://laoskaterinis.blogspot.com | e-mail:laoskaterinis@gmail.com

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Εκτύπωση Σελίδας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ο πρώτος ετήσιος χορός της ΝΕ.Ο.Σ. Κατερίνης




Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/1 ο πρώτος ετήσιος χορός της ΝΕΟΣ Κατερίνης με καλεσμένους τους Βουλευτές του Κόμματος κ.κ. Κυριάκο Βελόπουλο, Άγγελο Κολοκοτρώνη, Κώστα Κιλτίδη και τον πρόεδρο της ΝΕΟΣ Γιάννη Παναγιωτακόπουλο.



Το κέντρο διασκέδασης ΦΑΡΟΣ, στην παραλία Κατερίνης, ήταν κατάμεστο από 350 και πλέον μέλη και φίλους της ΝΕΟΣ Κατερίνης, που παρά το ότι αποτελεί μία νεοσύστατη οργάνωση της Νεολαίας ΛΑΟΣ, έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας, μεγάλες δράσεις και εκδηλώσεις, με μεγάλη επιτυχία.



Ο Υπεύθυνος της ΝΕΟΣ Κατερίνης Μιχάλης Λυκόπουλος, μίλησε για τα προβλήματα της νεολαίας στην περιοχή αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και για την ανάγκη να δώσουν οι νέοι τον αγώνα δίπλα στον Πρόεδρο μας Γ. Καρατζαφέρη, για να καταφέρουμε αυτός ο τόπος να αλλάξει πορεία. Στην συνέχεια μίλησαν ο πρόεδρος της ΝΕΟΣ και οι βουλευτές του Κόμματος, εξηγώντας τις πολιτικές κινήσεις του Προέδρου μας και την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Κατάσταση η οποία απαιτεί γενναίες επιλογές αλλά και πολιτικές πρακτικές που να φέρνουν τον Πατριωτικό Παρεμβατισμό στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής. Ο ΛΑ.Ο.Σ. διευκρύνησαν όλοι δεν αποτελεί κόμμα διαμαρτυρίας αλλά κόμμα εξουσίας, που ήδη σε μεγάλο βαθμό μπλοκάρει τα σχέδια διάλυσης της Ελλάδος και προωθεί τις Πατριωτικές επιλογές προκειμένου να ξανασταθεί η Πατρίδα μας στα πόδια της.


Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΕΟΣ Γιάννης Παναγιωτακόπουλος, έκοψε την Βασιλόπιτα και ακολούθησε λαϊκό πρόγραμμα με την παρουσία και του συγκροτήματος «Ρηγέ Πιτζάμες» που ερμήνευσαν τα νέα τους τραγούδια με Πατριωτικό περιεχόμενο.

Ένα μεγάλο εύγε στους συναγωνιστές της ΝΕΟΣ Κατερίνης που ξεκίνησαν δυναμικά και μαζικά τον αγώνα τους, στην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας του ΛΑΟΣ Γιάννα Καλογερούδη, που στάθηκε αρωγός σε όποια βοήθεια της ζήτησε η ΝΕΟΣ και στους φίλους που συμπαραστέκονται στην νέα αυτή προσπάθεια των νεολαίων της Κατερίνης.